Een eettafel die tegen een stootje kan

Eettafels krijgen vaak veel te verduren. Hete vloeistof die gemorst wordt, spetters van spaghettisaus op het tafelblad, per ongeluk uitschieten met een scherp mes,… Het kan allemaal wel eens gebeuren.

Een tafellaken kan deels soelaas bieden, maar daarmee verdwijnt de charme van jouw prachtige eettafel.

Met Mortex kun je jouw tafel onbedekt laten en hoef je toch niet bang te zijn voor schade. Mortex is namelijk kras- en hittebestendig en heel eenvoudig te onderhouden.

Maatwerk

Moet jouw eettafel een eyecatcher worden of hou je het liever eenvoudig en strak? Mortex past bij elk interieur, van modern tot klassiek, dankzij de uitgebreide keuze aan vormen en kleuren.

We zitten graag met jou samen om alle opties te bespreken en jouw unieke, karaktervolle Mortex eettafel te ontwerpen. Van een plaatsbesparende aanbouwtafel aan het (bijpassende) werkblad tot een grote familietafel: de mogelijkheden zijn talloos.

Professioneel advies

De keuze voor een eettafel die precies aan jouw wensen en noden voldoet, maak je niet snel even tussendoor.

Mensen die kiezen voor een Mortex eettafel, kiezen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het is dus van belang om over alle punten goed na te denken.

Bij Mortex tafel staan we je graag bij met vakkundig advies rond de verschillende mogelijkheden, specifieke afwerkingen en kleuren.

Contact

Heb je vragen, contacteer mij gerust vrijblijvend!