Een salontafel met karakter

Naast een algemene mortex tafel kan je ook specifiek gaan voor een mortex salontafel. Verras je gasten met jouw unieke salontafel. Een Mortex salontafel geeft extra karakter aan jouw interieur en past in elke woonstijl, van klassiek tot modern.

Je hoeft ook niet bang te zijn voor vlekken, want Mortex is uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Dankzij zijn unieke vorm en kleur, door jou bepaald tijdens de ontwerpfase, past jouw salontafel qua look en grootte perfect in jouw leefruimte. Samen aperitieven was nog nooit zo gezellig!

Ruim kleurenaanbod

Je kan voor jouw Mortex salontafel voor diverse kleuren kiezen. Van stijlvol grijs of crème tot een opvallend blauw of rood als eyecatcher in jouw interieur.

Aan de hand van een kleurenkaart tonen we je de diverse mogelijkheden en zoeken we samen uit welke kleur het best binnen jouw leefruimte tot zijn recht komt.

Unieke vormen

Vierkant of rechthoekig. Rond of ovaal. Of toch liever een aparte vorm passend bij de glooiing van je zetel? Met een handgemaakte Mortex salontafel kan het allemaal.

Blader niet langer urenlang in diverse catalogussen tot je een salontafel gevonden hebt die aan al jouw eisen voldoet maar ontwerp hem helemaal zelf. Dit is maatwerk op zijn best.

Contact

Heb je vragen, contacteer mij gerust vrijblijvend!